Devrek Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısı yapıldı. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci başkanlığında toplanan Meclis, gündemdeki maddeleri görüşerek karara bağladı.
Bir dakikalık saygı duruşu ile başlayan toplantıda ilk olarak Eski Mahalle 254, 68 ve 47 ada 24 parselde anaokulu yeri olarak imar tadilatı yapılması konusu görüşüldü. Bu konunun İmar Komisyonu'na havale edilmesine oy birliğiyle karar verildi.
Daha sonra Eski Mahalle 47 ada, 78 parselde Engelsiz Yaşam Merkezi yeri olarak imar tadilatı yapılması konusu, İsmetpaşa Mahallesi Yeşilbaşlar Sokak ve Şehit Emrah Uzunay Sokak arasındaki yeni açılan imar yoluna isim verilmesi konuları görüşüldü. Bu konularda oy birliğiyle komisyona havale edildi.
Devrek'te bulunan kahvehaneler, çay ocakları, kafeterya vb. işyerlerinde kapalı kesme şekeri kullanılmasına Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle karar verildi.
Gündemin son maddesi Devrek Belediyesi'nden emekli olan çalışanların kıdem tazminatı için İller Bankası'ndan faizsiz kredi alınmasına Belediye Meclisi tarafından karar verildi. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci toplantıya katılan meclis üyelerine teşekkür etti.