AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı İrfan Yazıcıoğlu ziyaretlerini sürdürüyor. Kdz.Ereğli’deki basın kuruluşları ile sivil toplum örgütlerine nezaket ziyaretlerini sürdüren Yazıcıoğlu; Çayırlı köyüne yaptığı ziyarette büyük bir ilgiyle karşılandı.

Çayırlı köyünde ilk olarak, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Karadeniz Ereğli Kültürünü Tanıtma Yayma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Turan anısına açılan Kültür Evi’nin açılışına katılan Yazıcıoğlu,  burada Dernek Yöneticileri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Açılış öncesinde merhum Yaşar Turan’ın babası İsmail Turan ile bir süre görüşen Yazıcıoğlu, “Yaşar kardeşimiz çok çalışkan ve üretken bir insandı. Allah, mekânını cennet etsin. Turan ailesine bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.
Açılışın ardından Çayırlı köyünde esnaf ziyaretinde bulunan Yazıcıoğlu, sohbet ettiği esnaf ve vatandaşlara; “Nasıl Ereğli’nin ve Alaplı’nın en uzak köyleri bizim ise Devrek’in, Gökçebey’in ve Çaycuma’nın da tüm köyleri bizim köylerimizdir. Hiçbir zaman ayrım yapmadım, yapmayacağım” sözleri ile konuştu.
Yazıcıoğlu, “Biz Yazıcıoğlu ailesi olarak hiçbir zaman bölgemizden kopmadık. Başta Ereğli ve Alaplı ilçelerimiz olmak üzere, Zonguldak geneli hatta tüm Batı Karadeniz Bölgesi ile bütünleştik. Gerek bireysel, gerek sivil toplum örgütleri ile işbirliği içerisinde olmamız, gerekse ticari faaliyetlerimizden dolayı; tüm Batı Karadeniz Bölgesi’nde tanınan ve bilinen bir aileyiz. Bende şehir merkezleri, beldelerimiz ve köylerimizdeki vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep ve baskılar üzerine milletvekilliğine aday adayı olmaya karar verdim. Adaylık konusunda Genel Merkezimizin vereceği karara saygı duyacak, aday gösterilmediğim takdirde adaylarımızın arkasında bir nefer olarak çalışacağım. Allah, hayırlı olacaksa milletvekilliğini bana nasip etsin. Bu süreçte kimseyle polemiğe girmeyeceğim. AK Parti ve diğer partilerden aday adaylığını açıklayan ve önümüzdeki süreçte de açıklayacak olan tüm aday adaylarına çalışmalarında başarılar diliyorum. Şu ana kadar yaptığım çalışmalarda, halkın bana karşı yoğun bir teveccühü olduğunu görüyorum. Elbette ki, bende bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da bana verilen ve verilecek olan görevleri en iyi şekilde yerine getirmek için zaman mefhumu gözetmeksizin elimden geleni yapacağım” dedi.