Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Yönetimi ve Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, yeni İl Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan'a nezaket ziyareti yaptı.

CHP YÖNETİMİNDEN ZİYARET
CHP İl Başkanı Osman Yayla, ziyarette Ahmet Kaplan'a başarılar dileyerek şunları söyledi:
"Zonguldak sizi çok üzecek bir şehir değil. Burada sıradan olayların dışında çok fazla sorun çıkmaz. Ama son bir-iki yıldır hırsızlık olaylarında inanılmaz artış görülüyor. Bizler Zonguldaklı olarak her zaman yanınızdayız. Emniyet Müdürlüğü'ne yardımcı olmak bizim için şereftir"
Ahmet Kaplan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra şunları kaydetti:
"Zonguldak güzel bir il. Burada güzel dostluklar kurabileceğimize inanıyorum. Ama bilinmelidir ki; biz geçici, sizler kalıcısınız. Çalışma süremiz boyunca siyasi partilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte çalışarak kentimizin güvenliğini sağlayacağız. Bu arada pek fazla hemşehriciliğe ödün vermem. Hepimiz bu ülkenin vatandaşlarıyız. Ayrım yapmamız söz konusu olamaz."
Osman Yayla, ziyaretin son bölümlerinde, hiçbir Emniyet Müdürü'nün suratı asık şekilde kentimizden ayrılmadığını belirtti ve Kaplan'ın da güzel anılarla görevini noktalayacağını söyledi.

COŞKUN'DAN ZİYARET
Zonguldak Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan'ı makamında ziyaret etti
Muharrem Coşkun, ziyarette yaptığı konuşmada, "Hem Zonguldak, hem de Esnaf Odaları Birliği olarak çalışmalarından yararlanmak istiyoruz. Görevinde başarılar diliyoruz" dedi.
Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan da, "Sivil toplum kuruluşlarının hem demokrasimiz açısından, hem de Zonguldak'ın gayesi açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Bizler yeri geldiğinde kendilerinden faydalanacağız. Çünkü Zonguldak'ı onlardan öğreneceğiz. Tüm sivil toplum kuruluşları, dernekler ve partilerle el ele vererek bu işi yürüteceğiz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diyerek memnuniyeti dile getirdi.