Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan, dün Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Salih Demir'i ve Zonguldak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun'un ziyaretlerine karşılık verdi.
Yapılan ziyaretten memnun olduğunu dile getiren TSO Başkanı Mehmet Salih Demir, "Biz kendilerini ziyarete gitmiştik. Müdürümüz de bizi unutmayıp ziyarete gelmiş. Çok teşekkür ederim" dedi.
İl Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan ise,"Sizi daha yakından tanımak amacıyla geldik. TSO olarak önemli bir sivil toplum kuruluşusunuz. Her zaman beraber olacağız. Bana Zonguldak'ı nasıl buldun dediklerinde, 'iyi ki gelmişiz' diyorum" sözleriyle karşılık verdi.
Emniyet Müdürü Kaplan, daha sonra ZESOB Başkanı Muharrem Coşkun'u ziyaretinde şunları dile getirdi:
"Siz işlerinize kafa yorarken güvenliği kafanıza takmayın. Güvenlik olmadan hiçbir şey olmaz. Zonguldak şu an huzurlu ve güvenli inşallah bu bozulmaz. Biz memuruz. Devletin havuzu var. Siz görevinizi yaparsanız eğer, bize de yansıyacak ve maaşımız artacak. Biz her zaman sizin yanınızdayız."
Muharrem Coşkun ise, "Bizde her zaman sizin emrinizdeyiz. Zonguldak zaten huzurlu bir kent... Sayenizde daha huzurlu ve güvenli olacak" diyerek teşekkür etti ve başarı dileklerini yineledi.