Kaptaş ve Çevre Köyleri Kültürünü Yayma, Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nevzat Yüksel, Yönetimi ve Dernek Üyeleri ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek “her zaman yanındayız” dediler. Belediyeden konuyla ilgili yapılan haber şöyle: 

 

‘CIMBIZLI HABER’
Dernek Başkanı Nevzat Yüksel, 1994 yılından itibaren Belediye Başkanı Halil Posbıyık’la etle tırnak gibi olduklarını belirterek; “Biz Kaptaş ve Çevre Köyleri olarak her zaman başkanımızın yanındayız. Etle tırnak gibiyiz.  Bir siyasi partinin ziyaretinde yapılan konuşmalardan cımbızla çekerek bazı haberler yapılmış. Bundan üzüntü duyduk. Başkanım her zaman sizinle birlikteyiz. Yeni dönemde de size ve ekibinize başarılar diliyoruz” dedi.

 


‘KAALE ALMADIM’
Posbıyık, Kaptaşlılar derneğinin verdiği bu desteğe teşekkür ederek, “Arkadaşlar söyledi, Kaptaşlılar derneğinde bir şeyler konuşulmuş diye. Nerden okudunuz diye sorduğumda söylediler. İşi gücü hakaret, iftira olan, benim özel hayatıma kadar yazmaktan geri durmayan sözde çakma gazeteciler yazmış. Şimdi, AK Partinin adayı da bunlara sarılmış, yanında dolaştırıyor. Hiçbir inandırıcılıkları yok ki, varsa yoksa Posbıyık’la uğraşıyorlar. AK Partililerde böyle saldırıyla, hakaretle siyaset yaptıklarını sanıyorlar. Benim Kaptaşlılarla, Köylerimle kimse arama giremez. Hiç kaale bile almadım. Hep beraber Ereğli’mizi daha güzel, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için birlik ve beraberliğimizi bozmadan sürdüreceğiz” dedi.