Zonguldak'ta kayalıklarda balık tutmak isterken dalgaların arasında gözden kaybolan amatör balıkçı, arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. 

Edinilen bilgiye göre, Fener Mahallesi Kayalıklar mevkisine damadı ile birlikte balık tutmaya gelen Hüseyin D., oltasını kayalıklara bırakıp mola verdiğinde fırtına ile boyu yaklaşık üç metreyi bulan dev dalgalarla denize sürüklendi. 20 yıldır amatör balıkçılık yaptığı öğrenilen Hüseyin D., görgü tanıklarının ifadelerine göre dalgalar arasında gözden kayboldu. Olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri ve deniz polisinin botla yaptığı arama çalışmalarına rağmen Hüseyin D.'ye ulaşılamadı.

Amatör balıkçı İsmail Gürer, saat 12.00 sıralarında Hüseyin D.'nin kendisinden oltasına kurşun istediğini anlatarak, "Şiddetli rüzgar çıkınca ben malzemelerimi toparladım. O da benden oltasına kurşun istedi. Ben de havanın çok rüzgarlı olduğunu söyledim. Ona bu havada balık tutmamasını söyledim. Kurşunları verdim, eve geldim. Aradan 40 dakika geçti, bu olayı duydum. Kendisi en az 20 senelik balıkçıydı. Ayağı kaymış, denize düşmüş olabilir. Dalgalar 2.5 metreyi buluyordu" diye konuştu. 

Kaybolan balıkçının Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan emekli olduğu öğrenilirken, bulunamayan balıkçıdan geriye otomobili, kovası ve oltası kaldı.