Zonguldak'ta, fırtınanın etkisiyle limanda dev dalgalar oluştu. Boyu 10 metreyi bulan dalgalar duvarı aşıp limana sığınan balıkçı teknelerini ıslattı. 

Zonguldak'ta, fırtınanın etkisiyle dev dalgalar oluştu. Liman Caddesi'nde boyu yedi metreyi bulan liman duvarı, boyları 10 metreyi bulan dev dalgalara engel olamadı. RO-RO taşımacılığı yapan yük gemileri limana sığınırken balıkçılar da limanda beklemeyi tercih etti. Bazı balıkçılar teknelerini bağlayarak limandan ayrılırken oltacılar liman içinde balık tutmayı tercih etti. Dev dalgalar amatör balıkçıları da balıkçı teknelerini de ıslatıp geçti. Gece boyu yağan kar ve yağmur nedeniyle limanda çöpler birikti. Şemsiyesiyle dev dalgalar arasında yürüyen bir vatandaş ise "Dalgaların boyu neredeyse 10 metreyi buluyor. Şemsiyem olmasaydı ıslanacaktım. Limanın ucunda amatör balıkçılar var. Onlara bakmaya gitmiştim. Onlar ıslandı ama ben ıslanmadım" dedi. 

Öte yandan, Zonguldak'ın yüksek kesimlerine kar yağarken trafik ekipleri Zonguldak-Ankara karayolunda zincirsiz araçlara izin vermiyor. Şehir merkezine zaman zaman kar yağarken yetkililer olası durumlara karşı vatandaşları uyarıyor.