KARADENİZ EREĞLİ KAMUOYUNA

 

30 Mart yerel genel seçimlerine çok az bir süre kala,  bu  demokratik yarış içinde yer alan tüm belediye başkan adayları, il genel meclis adayları, belediye meclis adayları ve muhtar adaylarımıza ayrımsız başarı dileklerimizi sunuyoruz.

 

Hak eden kazansın.

 

Biz Bozkuşlar  olarak ilçemizde istihdam yaratan, ilçenin sosyo-ekonomik hareketine katkı vermeye çalışan bir Aileyiz. Doğup büyüdüğümüz ve yaşadığımız kentimizdeki seçim sürecinde mevcut belediye başkanının  ailemizi hedef gösteren, kişi hak ve özgürlüklerimize saldırı niteliğindeki sözleri  bizleri üzmüş ve açıklama yapmaya zorunlu kılmıştır.

 

Altını özellikle çizmek istiyoruz ki; Bozkuş Ailesi’nin hiçbir yasa dışı işi ve ilişkisi olmaz, olmamıştır.  Bu ülkenin her vatandaşı gibi gerek demokratik ve gerekse de ticari haklarımızın bilinci içinde risklerini de göze alarak yatırım yaparak  ilçe ekonomisine katkı vermeye çalışırız.

 

Seçim süreci  içinde  mevcut belediye başkanının yanlı, taraflı, kindar  söz, davranış ve uygulamalarını doğru bulmadığımızı ve söylemlerinin asla ve asla gerçekleri yansıtmadığını özellikle  belirtmek istiyoruz.

 

Belediye Başkanının  Ailemiz ve ailemizin fertleriyle ilgili söylediklerinin tümü haksızdır, yalandır ve iftiradır. Hiçbir kişi ve kurumdan yasadışı bir talebimiz olmamıştır.

 

Ailemiz ve ilçedeki bir çok ailenin mevcut başkanın yanında durmaktan vazgeçme sebeplerinin birinci sırasında, söz ve davranışlarındaki çelişkiler  ve tutarsızlıklar yatmaktadır.  Belediye Başkanının bu söz ve davranışları nedeniyle ilçede huzurun kalmadığını, kavga ortamının yayılarak büyüdüğünü, kurum ve kuruluşları birbirine düşürdüğünü herkes görüp söylemektedir. Sayın Başkan yarattığı korku imparatorluğunu kalkan olarak kullanarak, saldırgan üslubuyla ilçenin toplumsal barışını temelinden bozmuştur.

 

Takdir kamuoyunundur.

 

Saygılarımızla

BOZKUŞ AİLESİ