Kdz.Ereğli'ye bağlı Bağlık Mahallesi’nde önceki gün kimliği belirsiz kişi ya da kişiler yoldan geçen vatandaşlara bıçakla saldırdı, paralarını gasp etti.

 

Verilen bilgilere göre önceki gece saat 22.00 sıralarında Bağlık Mahallesi’nde G.G., işyerine gitmek için ikametinden ayrıldığı sırada ikametinin yaklaşık 20 metre uzaklığında ellerinde eldiven, siyah mont, kafasında örme bere bulunan bir şahsın arkadan yaklaşarak boğazına sarıldığını ve eli ile kendisinin ağzını kapattığını, şahsın kendisinden para istediğini, kendisinin çantasında bulunan anahtarlığı çıkarttığı sırada şahsın anahtarlık ile boğazında çizikler oluşturduğu ve cebinde bulunan 60 TL’yi alıp kendisini iterek olay yerinden kaçtığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Polis söz konusu kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

 

Yine ikinci olay ise söz konusu yere yakın bir yerde yaşandı, G.O., kömürlüğe gittiği sırada arkasından bir şahsın gelerek 2 kere sağ bacağına ve 1 kere de sol bacağına bıçak sallayıp kendisini yaraladığını bir müddet sonra iki şahsın kaçarak uzaklaştığını gördüğünü ancak şahısların eşgallerini göremediğini iddia ederek şikayetçi oldu. Hastaneye kaldırılan ve hayati tehlikesi olmadığına dönük doktor raporu alınan G.O., şahısların yakalanmasını istedi.

 

Ereğli’de yaşanan ve dilden dile yayılarak vatandaşların korkusu haline gelen kişi ya da kişilerin bulunması için başta Ereğli’ye büyük umutlarla gönderilen Emniyet Müdürü’nün konuyu yakından takip etmesi bekleniyor.