CHP'nin eski Kdz. Ereğli İlçe Başkanlarından Halit Karadeniz (86)  Vefat ederek aramızdan ayrıldı. Bir süreden bu yana rahatsız olan Karadeniz'in cenazesi 1 Ağustos 2016 Pazartesi günü Ali Molla Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Karadeniz için 11.30'da CHP İlçe Başkanlığında, 12.00'de de Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığı önünde tören düzenlenecek.



Kdz. Ereğli Belediyesi'nin eski Başkanlarından Ruhi Cöbekoğlu döneminde belediye meclis üyeliği de yapan iki çocuk babası ve dört torun sahibi Halit Karadeniz'in ölümü büyük üzüntü yarattı. Karadeniz için Kdz. Ereğli Belediyesi ve CHP ilçe Başkanlığı önünde iki ayrı tören düzenlenecek.

UYSAL'DAN AÇIKLAMA

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhuriyet Halk Partisi Eski İlçe Başkanı ve Eski Belediye Meclis Üyelerimizden Halit Karadeniz ‘in vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhum Karadeniz için yarın ( 1 Ağustos Pazartesi) günü saat 12.00’de belediyemiz önünde tören düzenleneceğini hatırlatır, Merhum Karadeniz’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi, tüm dost ve akrabalarına başsağlığı ve sabır dilerim"
 

CHP'DEN AÇIKLAMA

CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakçı, vefat eden eski İlçe Başkanlarından Halit Karadeniz için 1 Ağustos Pazartesi günü saat 11.30'da parti binası önünde tören düzenleneceğini duyurdu.

Ocakçı, konuya ilişkin yaptığı açıklama şu görüşlere yer verdi:

"Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe eski Başkanlarımızdan ve Kdz. Ereğli Belediyesi eski meclis üyelerimizden Halit Karadeniz’in vefatı partimizde ve şehrimizde büyük üzüntü yaratmıştır. Bilindiği üzere, Eski Başkanlarımızdan ve eski Meclis üyelerimizden olan Halit Karadeniz Partimize ve Kdz. Ereğli’ye birçok hizmetleri bulunan değerli parti büyüklerimizdendir. Değerli büyüğümüz ve Saygıdeğer eski başkanımız Halit Karadeniz  için 1 ağustos 2016 pazartesi (yarın) saat 11.30’da Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığımızca Parti binamız önünde tören düzenlenecektir. Eski başkanımızın cenazesi 1 Ağustos 2016 Pazartesi günü Ali Molla Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecektir. Değerli büyüğümüz Halit Karadeniz’e Allah’tan rahmet, eşi Meral Karadeniz’e,  oğlu Cem Karadeniz ‘e, kızı Gül Karadeniz Gündüz’e, değerli aile fertlerine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz"

ÖNDER GAZETESİ olarak merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz. 





Halit Karadeniz (Ortadaki) fotoğrafta CHP'nin eski Milletvekillerinden Ali İhsan Köktürk ile CHP'nin eski İl Genel Meclis Üyeledinden Kenan Gündoğdu ile birlikte görülüyor.