Deplasmanlı Süper Amatör Kümenin köklü kulüplerinden Karadenizspor, Devrek deplasmanından da 2-1'lik galibiyetle ayrılarak büyük başarısını sürdürdü.

Ligin ilk yarısında beklediği performansı gösteremeyen ve üst üste aldığı mağlubiyetlerle ligin dibine 0 sıfırla demirleyen Karadenizspor'da ilk yarının bitimine bir hafta kala yapılan olağanüstü genel kurulun ardından yönetime İhsan Yazıcıoğlu ve Hüseyin Yağmuroğlu'nun tam destek vermesi ve taşın altına elini koyması ile büyük bir çıkış yakalandı. Yönetimin takımı kümede bırakmak için her maçı final havasında görmesi ve bu doğrultuda iyi bir ekip oluşturması başarılı sonuçlar vermeye devam ediyor.

Karadenizspor kümede kalma yolunda çok kritik puanlara ihtiyaç duyduğu bu haftalarda önce Ereğli Belediyespor'dan 1 puan ardından Devrek Belediyespor'dan 3 puan alarak kümede kalma yolunca önemli bir başarıya imza attı.

Taraftarlar ise gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, "Kamuoyunda Ereğli takımlarını birbirine düşürmek için laf ebeliği yapanlar bu memlekete bu spora en büyük ihaneti etmektedirler. Karadenizspor başarılı olmak zorundadır çünkü bu köklü kulüp ayakta kalmalıdır. Ceplerinden 1 kuruş para vermeyen ağızlarını biran olsun dedikodu yaparak açan kapatmasını da bilmeyen insanlar artık sussun ve Ereğli'nin üzerindeki lekeler olarak tarihe karışsınlar" sözleri ile son dönemlerde yapılmak istenen yorumlara tepki gösterdiler.