Köşe yazarlarımızdan Birol Karadeniz'in Bursa Uludağ Üniversitesi'ndeki tedavisi sırasında sürpriz bir ziyaretçisi vardı.

Gazetecilik mesleğinin mekteplilerinden ve çok uzun yıllara dayanan deneyimi ile "usta gazeteci"lerin en başında gelen Birol Karadeniz'in Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi'nde devam eden tedavisinde "karaciğer nakli" üzerinde karar kılındı. Karadeniz'in karaciğer çıkışında yapılan anjiyodan da olumlu sonuç alınması üzerine, sıfır kan grubu karaciğer bulunması için çalışmalar başlatıldı.

Prof. Dr. Remzi Emiroğlu'nun hastası olan gazeteniz Önder'in köşe yazarlarından  Birol Karadeniz'in hastanedeki kontrol ve tedavileri devam ederken habersizce kapıdan giren bir ziyaretçisi kendisini hem heyecanlandırdı hem de mutlu etti. Anadolu Ajansı'nın Antalya Muhabirlerinden Ereğlili Fikri Cinokur ve bir  süre önce SSK'daki görevinden emekli olan eşi Hatice Cinokur'un ziyaretinden büyük mutluluk duyan Birol Karadeniz, çok eski yıllarda Kdz. Ereğli'de günlük olarak yayımlanan Ereğli'nin Sesi Gazetesinde birlikte çalıştıkları dönemi de hatırladı. Uzun süre sohbet ederek özlemi paylaşan eski dostlar, birbirlerine "önce sağlık" dileyerek ayrıldılar.
Karadeniz hastaneden taburcu olup oğlu Özgür'ün sahibi olduğu Gömeç'teki tatil evinde dinlenmeye çekilecek. Aranan karaciğer bulunduğunda da helikopter ile evinden alınarak Bursa'ya götürülüp karaciğer nakli yapılacak.