Alaplılı karateciler, Zonguldak Bölge Şampiyonası’nda elde ettikleri derecelerin coşkusunu Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ile paylaştılar.

 

Karate Zonguldak Bölge Şampiyonası’nda, Alaplı Aktif Genç Spor Kulübü formalarıyla,  “Ümit Genç Kata” kategorisinde birinciliği kazanan Kader Gamze Karademir, “Genç” kategorisi 55 kiloda üçüncülüğü kazanan Onur Can Kumuz ve “Genç Kumite” kategorisi +59 kiloda üçüncülüğü kazanan Mehtap Altay; Kulüp Başkanı ve antrenör Hüseyin Uğuz, Antrenör Oktay Altıntaş ve madalyalarıyla birlikte Belediye Başkanı Çimenoğlu’nu ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.

 

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü’nün kısa bir süre önce kurulmasına rağmen, şimdiden önemli başarılara imza atmaya başladığını belirterek, “Alaplı Belediyesi olarak, tüm spor kulüplerimize olduğu gibi Alaplı Aktif Genç Spor Kulübü’ne de destek veriyoruz. İlçemizdeki sporcuların ve spor kulüplerinin elde ettiği başarılar, ilçemizin başarısıdır. Birçok branşta gençlere spor olanağı tanıyarak, Alaplı’da spora farklı bir renklilik, farklı bir hareketlilik kazandıran Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulubü sporcularının karatede Bölge Şampiyonası’ndan madalya ile dönmeleri bizleri onurlandırdı, gururlandırdı. Sporcularımızı yürekten kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. İnanıyorum ki, onları Milli Takım forması altında da göreceğiz. Biz de, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kulüplerimize ve sporcularımıza elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Madalyalı karateciler Kader Gamze Karademir, Onur Can Kumuz ve Mehtap Altay da, gittikleri şampiyonalarda Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun spora ve sporcuya verdiği destekten övgü ile söz edildiğini belirterek, “Biz de Belediye Başkanımıza ve Alaplı Belediyesi’ne desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Buraya da teşekkür etmek için geldik. Belediye Başkanımızın desteği sürdüğü sürece, bizler de daha başarılı olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dediler.

 

Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz da, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Çimenoğlu’na teşekkür ederek, “Şu anda Kulübümüz; güreş, karate, basketbol, voleybol, halk oyunları dallarında faaliyet gösteriyor. Biz kulüp olarak salon sporlarını geliştirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki sezon, basketbol takımımız da Bölgesel Lig”de mücadele edecek.” sözleriyle konuştu.

 

Karate Antrenörü Oktay Altıntaş da, Başkan Çimenoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederek şöyle dedi: 

 

“Karate bazılarının iddia ettiği gibi bir şiddet sporu değildir. Karate, temeli dostluk ve centilmenlik üzerine kurulu bir spor dalıdır.”