Zonguldak'ta, bir baba, iki oğlunun karıştığı kavgayı ayırmak isterken aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.  

Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessese Müdürlüğü'nden emekli İhsan K. (50), kalorifercilik yapan oğlu Fatih K. ile 202 Evler Sitesi'nde alkol aldıktan sonra birlikte kaldığı diğer oğlu Tayfun K. (24)'nın evine gitti. Daha sonra Fatih K. da babasının peşinden Tayfun K.'nın evine gitti. Bir süre sonra iki kardeş arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. İki kardeşin kavgasına karışan baba İhsan K., kavga sırasında göğsüne aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. İhsan K., kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Eşinden boşanan ve beş çocuk sahibi olduğu belirtilen İhsan K.'nın Karadon Müessese Müdürlüğü'nde nakliyat işçisi olarak çalıştığı ve 2005 yılında emekli olduğu öğrenildi.

Olay sırasında aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Fatih K.'nın da bacağının kırık olduğu belirtildi. Fatih K., Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

GÖZALTINA ALINDI

Babasını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Tayfun K.'nın da Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessese Müdürlüğü Gelik İşletme Müdürlüğü'nde kuyu bakım elektrik ve elektronik işçisi olarak çalıştığı bildirildi. Tayfun K., sorgulanmak üzere Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.