Zonguldak'ta, dört yıllık evli briket ustası, karısı tarafından sokağa terk edildi. Zonguldak'ta briket ustalığı yapan Adnan Çınal (41), dört yıl önce evlenmek istedi. Daha önce 3 kez evlilik yapan eşi ile nikah kıyan Çınal, ailesinden tepki gördü. Kendisinin eşinin dördüncü kocası olduğunu belirten Adnan Çınal, evliliği boyuncu eşinden darbe gördüğünü iddia etti. Daha önce eşi Fadime Çınal'ın Almanya'da yaşayan bir gurbetçi ile evlilik yaptığını öne süren Çınal, ancak bu evliliğin sona ermesi ile Ontemmuz Mahallesi'nde gurbetçiye ait bir evin eşine kaldığını söyledi.  

Eşinin eski kocasından kalan evde birlikte yaşadıklarını söyleyen briket ustası Çınal, eşinin kendisini sokağa terk ettiğini belirtti. Tren istasyonunda bir tünelde yaşayan Adnan Çınal, şöyle konuştu: "Ben Fadime'nin dördüncü eşiyim. Benden önce üç kez evlilik yapmış. Dört sene eski eşinden kalan evde yaşadık. Ama sonunda beni dövmeye başladı. Bana doğruyu konuşmadı, vurdu. Beni dövüp boşanmak için mahkemeye başvurdu. Eşyalarımı vermeden boşanmak istedi ama üç ay olmadan beni yine dövdü. Şu an yatacak yerim yok. Tünelde bir kartonda yatıp kalkıyorum." Parasının olmadığını anlatan Çınal, şunları söyledi: "Aç, sefil haldeyim. Eşimle yaşarken eve birçok eşya aldım. Onu istemiyorum, eşyalarımı istiyorum. Barınacak yerim kalmadı. Tren geldiği zaman sığınakta bekliyorum. Bazen rayların kenarında yaşıyorum."

Trende yaşam savaşını sürdüren Çınal, bazı geceler soğukta uyuyamadığını söylerken devletten yardım beklediğini sözlerine ekledi.