TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi binasında düzenlenen panele, Okul yöneticileri, Öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Programa konuşmacı olarak katılan Yüce, öğrencilerle tecrübelerini ve deneyimlerini paylaşarak, TED Koleji mezunu olmaktan dolayı hem şanslı hem’de gururlu olduğunu söyledi.

 



ÇOK DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMLEYİM

 

2005 yılından bu yana profesyonel olarak meslekte olduğunu belirten Yüce, “Yüzlerce Canlı yayın yaptım, Binlerce kişiye sunum yaptım ama, şu anda, heyecanlandığım kadar heyecanlanmadım. Nedeni ise, çok değerli öğretmenlerimle birlikteyim, Öğretmenlerim beni gerçekten ben yapan değerlerden bir tanesi, Anne babamdan sonra ”dedi.

 



TED KOLEJİ MEZUNU OLUP, İŞ KAPILARIN SONUNA KADAR AÇILDIĞINI BİZZAT GÖRDÜM

 

2009 Yılında TED Ereğli Kolejinden Mezun olan Yüce ,”TED Kolejinden mezun olmak, bu okulun sıralarında okumak Eğitim öğretimi burada alıp ve değerli öğretmenlerimin sevgisini eğitimini aldığım için çok gurur duyuyorum, kendimi çok şanslı hissediyorum, bu benim meslek hayatımda inanılmaz tecrübe ettim, Çünkü ben bizzat TED Koleji mezunu olup iş hayatında kapıların nasıl sonuna kadar açıldığını gördüm  ” diye konuştu.

 

Yüce konuşmasının geri kalan kısmında, İletişim hakkında öğrencilere bilgiler vererek, İletişimin her alanda önemli olduğunu, İletişimin temel eğitim-Öğretim unsurlarından bir tanesi olduğunu belirterek, Eğitim-Öğretim  olmayınca toplumun ilerlemesinin mümkün olmayacağını belirtti. Yüce yaklaşık 2 saat süren programda Öğrencilere birçok konuda tavsiyelerde bulunarak, edindiği tecrübeleri aktardı.

 

YILDIRIM TEŞEKKÜR ETTİ

 

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları  Genel Koordinatörü  Ramazan Yıldırım’da ,programa  katılımlarından dolayı TRT Haber Spikeri ve Aynı zamanda TED Ereğli Koleji Mezunu olan Sezen Yüce’ye teşekkür etti.