Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklamada,  Vali  Ali Kaban’ın Çaycuma Organize Sanayi Bölgesinde sanayicilerle bir araya geldiği bildirildi.  Vali Kaban’a Organize Sanayi Bölgesinde 2013 yılından bu yana yapılan faaliyetler hakkında bilgi verildi, ayrıca OSB’nin tanıtımı için hazırlanan tanıtım filmi izlendi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilendirme yapıldı:

Sanayiciler ile sohbet havasında geçen toplantıda sanayicilerin sorunları dinlenerek çözüm önerileri görüşüldü. OSB’de faaliyet gösteren sanayiciler Sayın Valimiz Ali KABAN başta olmak üzere Yönetim Kuruluna sunulan alt yapı hizmetleri su, elektrik, doğalgaz hizmetlerinin kesintisiz sunulması için yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

Zonguldak Çaycuma Organize Sanayi Bölgesinde 2017 yılında yapılması planlanan yönetim binası, arıtma tesisi, dere ıslahı ve köprü inşaatları ile ilgili olarak sanayiciler memnuniyetlerini dile getirdiler.

Toplantının sona ermesinin ardından Sayın Valimiz Ali KABAN ve beraberindeki heyet Çaycuma TSO  ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu ile birlikte yapılan “Kadın Tasarımcılar Çaycuma’yı Değiştiriyor” Projesi kapsamında açılan ve devam eden bilgisayar destekli mobilya tasarımı kursu laboratuvarında incelemeler yaparak kursiyerlerden ve yetkililerden bilgi aldılar.