Kdz.Ereğli'de "ölüm yolu" olarak bilinen Yeşiltepe-Kepez karayolunda bilinen tablo hemen hemen hergün yaşanıyor. Dün de spastik engelli bir genç babasının peşinden gitmek istediği sırada araç altında kalarak yaralandı.

Kdz.Ereğli'de trafik kazalarının yoğun olarak yaşandığı Yeşiltepe-Kepez yolunda dün de alışık tablolar vardı. Solak köyü Yeşiltepe mevkiinde oturan Süleyman Özcan, 26 yaşındaki spastik özürlü oğlu Selahattin Özcan'ı hem gezdirmek hem de ekmek almak için dışarıya çıkarttı. Oğlu ile biraz gezdikten sonra yolun karşı tarafındaki ekmek fırınından ekmek almak için oğlunu çay ocağında oturan arkadaşlarına bırakarak karşıya geçti. Babasının fırına gitmesinin ardından kahvehaneden kalkarak babasının yanına gitmek isteyen Selahattin Özcan, yola çıktığı anda araçların arasında kaldı. İlk araçtan kurtulan Özcan, ikinci araçtan kurtulamadı.
67 TF 552 plakalı aracın çarpması sonucu özürlü genç yere düştü. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan gencin sol ayağında kırık tespit edildi. Oğlunun kaza geçirdiğini gören baba ise büyük şok yaşadı.