Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Şube Müdürü Suat Günay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlunun eşi Fatma Çaturoğlu ve şehit Mücahit Coşkun’un yakınları Karşıyaka Anaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Çevik, yaptığı açıklamada, Karşıyaka mahallesinde bu yıl eğitim öğretime açılan anaokuluna, 2012 yılında Afyonkarahisar'da, askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Mücahit Çoşkun'un adının verildiğini açıkladı.



Şehidimizin yakınları ile birlikte okulu ziyaret ettiklerini ifade eden Çevik, şöyle dedi:

"2012 yılında Afyonkarahisar'da, askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan ve asıl mesleği maden mühendisi olan Mücahit Çoşkun'un ismini yaşatmak için Karşıyaka mahallesinde bu yıl eğitim öğretime açılan anaokuluna verdik. Karşıyaka Şehit Mücahit Çoşkun anaokulunu tabelası önümüzdeki günlerde değişecek. Şehidin yakınlarıyla birlikte anaokulumuzu ziyaret ederek minik öğrencilerimizle sohbet ettik. verme konusunda yardımlarını bizden esirgemeyen Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu'na ve Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu'na teşekkür ediyoruz."