Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

CHP İlçe Yöneticileri sendika yetkililerini kapıda karşılarken Sendika Şube Başkanı Odabaş, gündemdeki konuları görüşmek üzere ziyaret ettiklerini belirterek, Sivil toplum örgütü olarak Ereğli'de büyük bir sivil toplum örgütüyüz. Sizde ana muhalefet partisisiniz. Omuz omuza olmamız gereken bir süreçten geçiyoruz. İşveren sendikası MESS'e taslağı teslim ettik bu sürece başladık işyerindeki lokal temsilcilerimiz ile görüştük taslağın içeriğini anlatacağız. Bunun masada bitmesinden yanayız. Üretimden gelen gücümüzü de almak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ekibimle işçi arkadaşlarımız ile bu inançtayız. Her şeyin hayırlısı olmasını temenni ediyorum dedi.

KARTAL'DAN TÜRK METAL'E ÖVGÜLÜ SÖZLER

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal'da, sendika şube yöneticilerini başarılı yöneticiliklerinden dolayı kutladı. Kartal açıklamasında şunları söyledi: Bölgenin ve Türkiye'nin en güçlü emek örgütü Türk Metal Sendikası'nın Başkan ve Yöneticilerini aramızda görmekten son derece mutlu olduk. Türk Metal Sendikamız gerek Türkiye'de gerek metal sektöründe en güçlü en kitlesel örgütlerimizden birisi. Bölgemizin de en güçlü sendikasından biri. Erdemir'de bu bölgenin en güçlü işletmelerinden biri. Böyle bir işletmede böylesine bir sendikal örgütü başarı ile götürdükleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki mücadelelerinde Erdemir işçilerinin ve onların temsilcilerinin her zaman yanlarındayız.