Çaycuma Medikal Sağlık Ürünleri firmasında kas ağırılarını dindirici ve giderici özelliği bulunan kızılötesi lamba satışa sunmaya başladı.
Kas ağrılarını dindiren ve giderici özelliğine sahip lamba, soğuk algınlığı hastalıklarına karşı fayda sağladığı belirtildi. Medikal firmanın sahibi Saffet Akbaşlı, lambanınkan dolaşımını hızlandırması, dokulara ve kaslara daha fazla oksijen taşımasını sağlayarak hücrelerin aktivasyonunu sağlamasında da büyük etki gösterdiğini belirtti. Akbaşlı, Tüm hastalarımıza ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için vatandaşlarımızın memnun kalabileceği bir ortamı yakalamak istiyoruz. Müşterilerimize en iyisini sunabilmek için onlarında görüşlerini alıyor ve değerlendiriyoruz. Ürünlerimizi mümkün olduğu kadar uygun fiyattan vermeye çalışıyoruz. Çaycuma'da satılmayan kızılötesi İnfrared Lambayı'da müşterilerimizin istekleri doğrultusunda bölgemize getirerek hizmetin en iyisini en uygun fiyattan sunmaya çalışıyoruz. Bizleri tercih eden, etmeyen tüm vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum dedi
Satış sorumlusu Ayla Tozlu'da sağlık açısından bir çok faydası bulunduğunu belirttiği lambaların 100 TL'den satışa sunulduğunu ve fiyatların stoklarla sınırlığı olduğunu kaydetti.