Kdz. Ereğli basın dünyasına çok uzun yıllar emek vermiş Serpil Demir Kasapoğlu'nun eşi matbaacı-gazeteci Yalçın Kasapoğlu geçirdiği kalp krizi sonrasında Anadolu Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.
Kasapoğlu'nun cenazesi 14 mayıs 2016 Cumartesi günü Kdz. Ereğli Bozhane Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yalçın Kasapoğlu'nun kardeşi Elvis lakaplı Güven Kasapoğlu Bzohane Camisi'ndei namaz kılınırken rahatsızlık geçirdi ve cami girişinde tedavi altına alındı. Daha sonra da 112 Ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yine aynı anda cenaze törenine katılan ve cami çevresinde bulunan ve adı öğrenilemeyen bir kadın da rahatsızlanıp bayıldı ve ilk müdahaleye Op. Dr. Recep Erdoğan yaptı. Erdoğan hasta kadın ayılana kadar başında bekledi.

Cenaze törenine Kdz. Ereğli Belediye Başkanı, bazı belediye meclis üyeleri, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, bazı siyasiler, basın mensupları ve bazı sivil toplum örgütleri ile ailesi, yakınları ve dostları katıldı. 

ÖNDER GAZETESİ AİLESİ olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.