Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları Cevdet Çiçek ve Gültekin Aksan ile Şube ve İşletme Müdürlerinin katılımıyla Kasım ayı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Beşel yaptığı açılış konuşmasında “Afyon İlinde düzenlenen Orman Genel Müdürlüğü 2018 – 2020 Yılları Döner Sermaye Bütçe Toplantısında Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Orman Genel Müdürü Sayın Bekir Karacabey’ in talimatlarını İşletme ve Şube Müdürlerine iletti.

Bölge Müdürlüğünün konuyla ilgili açıklaması şöyle:

2017 yılı program gerçekleşmeleri ve 2018 yılına ait kesinleşen programlarda belirtilen konular ile ormanların korunması, bakımı, gençleştirilmesi ve dikili satış faaliyetlerinde gereken talimatları veren Beşel, diğer kurumlar ile işbirliği, iş sağlığı ve iş güvenliği, gazel yangını denilen sonbahar yangınlarına dikkat edilmesi konusunda tüm İşletme Müdürlerine uyarılarda bulunarak “ çok çalışmak zorundayız, yaptığınız hatalardan biz sorumluyuz bu yüzden emriniz altında ki personeli sürekli denetleyin. İnsanlara karşı saygılı ve sevgili olun bir taahhüt verdiğinizde tarih belirleyin ve o işi ona göre planlayın. İşinize dört elle sarılın.” dedi.

Ağırlıklı olarak Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğümüz 2017 yılı program gerçekleşmeleri ve 2018 yılına ait kesinleşen programlarda belirtilen konuların ağırlıklı olarak ele alındığı toplantıda eylem planları, faaliyet program ve gerçekleşmeleri, İşletme Müdürlerinin sunumları eşliğinde değerlendirildi.

Sunumların ardından Şube Müdürleri, kendi konularıyla ilgili değerlendirmeler yaptılar. Toplantı Bölge Müdürümüzün kapanış konuşmasıyla sona erdi.​