Kdz. Ereğli'de Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılında Okullar arası sportif müsabakalarda dereceye girerek beş kupa ve iki plaketle ödüllendirilen Kasımlı İlköğretim Okulu öğrencileri Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran'ı ziyaret etti.
Kdz  Ereğli  ve Alaplı'da düzenlenen Okullar arası  düzenlenen Masatenisi, Kros, Voleybol, Atletizm, Futbol branşlarında beş kupa ve iki plaketle ödüllendirilen Kasımlı İlköğretim Okulu öğrencileri Okul Müdürü Erdal Yılmaz, Müdür Yardımcısı Bahattin Duman ve öğretmenleri  ile birlikte Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran'ı ziyaret etti.
İlk olarak Alaplı Kaymakamı Aydın Memük'ü ziyaret eden Kasımlı İlköğretim Okulu öğrencileri Kaymakam Memük'e çiçek takdim ettiler.
Kasımlı İlköğretim Okulu'nun ilçeyi gerek eğitim gerekse sportif faaliyetlerde en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Alaplı Kaymakamı Aydın  Memük,"  Kasımlı İlköğretim Okulu öğrencilerimiz Ereğli  Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılında Okullar arası sportif müsabakalarda dereceye girerek beş kupa ve iki plaketle ödüllendirilmiştir. Bundan dolayı mutluluk ve gurur duymaktayız. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Yılmaz'da ziyarette yaptığı konuşmada Alaplı Kaymakamı Aydın Memük'e kendilerine vermiş olduğu maddi ve manevi destekten dolayı teşekkürlerini dile getirdi.
Kasımlı İlköğretim Okulu öğrencileri Okul Müdürü Erdal Yılmaz, Müdür Yardımcısı Bahattin Duman ve öğretmenleri ile birlikte daha sonra Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran'ı ziyaret ederek çiçek takdim etti.