Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişi Atanur Dikbıyık, beraberinde Alalpı Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran ile birlikte Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Okulun sosyal, kültürel, sportif, akademik alanlarda yapılan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında Okul Müdürü Erdal Yılmaz'dan bilgiler alan Dikbıyık okulun eğitim kadrosu ile de görüştü. Okul eğitim kadrosuna teşekkür eden Dikbıyık,Bu kadar güzel çalışmaların böyle bir köy ortamında taşıma merkezi ikili eğitim yapan bir okulda ancak fedakarlık ve özveri ile takım ruhu içerisinde yapılabilir, ben belirterek desteği olan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Örnek başarılı güzel çalışmaların devamını diliyorum dedi.
Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal da Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişi Atanur Dikbıyık'ın okula gelerek yapılan çalışmaları yerinde görerek tebrik etmesinin kendilerini ve eğitim kadrosunu onurlandırdığını belirterek, Aynı azim ve gayretle öğrencilerimizin dolayısıyla toplumumuzun niteliğini değiştirmeye devam edeceğiz inşallah diye konuştu. Alaplı Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran da okulun başarısında emeği geçenlere teşekkür etti.