"Halk arasında 'abart egzoz' olarak bilinen araçların çıkardığı gürültü vatandaşı canından bezdirdi. Önceki gece trafiğin arap saçına dönüştürüldüğü Erdemir Ofis Yolu'nda kendini bilmez sürücülerin çıkarttığı gürültüler küçük çocukları korkuttu, göz yaşı dökmelerine neden oldu. O an aynı mekanda yemek yiyen polisler ise yemeklerini bırakarak söz konusu aracı kısa sürede yakaladı" haberi kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu. 


Kdz.Ereğli'de motosiklet tutkunlarının bir araya gelerek oluşturduğu Kdz.Ereğli Yıldızları Kulübü konuya ilişkin açıklamada bulundu. 
Gürültü kirliliğine neden olanların kulüp ile hiçbir alakası olmadığı belirtilen açıklama şu şekilde:
"Sahilde trafikte ve şehir içinde özellikle kasksız apaçi diye tabir edilen eksozlarla dolaşan kendini motosiklet tutkunu sanan ve o şekilde karizma olduğunu düşünen eğitim fukaralarının kulübümüzle uzaktan yakından alakası yoktur.

Kdz.Ereğli Emniyeti'nin bu günlerde kuş serisi araçlara ve sahilde oturan aileleri rahatsız edecek, bebekleri korkutacak seviyede motosiklet kullananlara yapılan işlemlerin destekçisiyiz. Emniyet yetkililerine bu konuda hassasiyetle yaklaştıkları çalışmalarında başarılar dileriz"


Haber Merkezi