Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Merkez ilçe Başkanı Metin Karaduman, Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri cumartesi günü Kastamonulular derneğinde düzenlenen kahvaltı toplantısına katıldı.

Misafirleri Dernek Başkanı Bahattin Şenol, Yardımlaşma Sandığı başkanı Ali İhsan Özdemir ve Kastamonu yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. Kahvaltıya Zonguldak Belediye eski Başkanı Secattin Gonca ve Kastamonulular katıldı.

Dernek Başkanı Bahattin Şenol Kahvaltıdan sonra gelen konuklara hitaben kısa bir konuşma yaparak birliktelikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

METİN KARUDUMAN “  PROJELER HAYATA GEÇİRİLİYOR “

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Metin Karaduman kahvaltıda yaptığı konuşmasında, Zonguldak için verilen sözlerin ve projelerin teker teker hayata geçirildiğini ifade ederek “ Kastamonular derneğinin tüm etkinliklerine katılıyoruz. Burasını kendi evimiz gibi kabul ediyoruz. Bize verilen desteklerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz. Zonguldak’ta birçok projemiz Sayın vekilimizin desteği ile hayata geçiriliyor. Biz durmadan yolumuza devam ediyoruz. Projelerimiz hayata geçtikten sonra Zonguldak’ın çehresi değişecek” dedi.

 

ÖZCAN ULUPINAR “  ZONGULDAKTA BELEDİYE YOK “

AK Parti Zonguldak milletvekili Özcan Ulupınar, Şehitler haftası olduğunu da hatırlatarak Tüm şehitlere baş sağlığı diledi ve Terörü bir kez daha lanetledi. Ulupınar “ Ülke olarak çok zor günler geçiriyoruz. Bir yandan mülteciler ile mücadele ederken diğer yandan da terör belası ile mücadele ediyoruz. Vatandaşlarımızın duyarlı davranışları sayesinde bu beladan da yakın zamanda kurtulacağız” dedi.

Belediye çalışmalarına da değinen Ulupınar, Zonguldak’ta belediyenin varlığını hissettirmediğini çalışmalarda yetersiz kalındığına dikkat çekerek “ Zonguldak’ta belediye yok. Eğer belediye gerekli çalışmayı yapsaydı, Lauvar alanı, Liman olayı çoktan çözüme kavuşurdu. Bu yüzden Zonguldak için yüreğim yanıyor. Belediyede para sıkıntısı yok. Beceriksizlik var. Zonguldak’ta yıkılan kamu binalarının yerine yeni binalar değil, yeşil alanlar yapılarak Zonguldak’ın çehresi değişmesi lazım” diye konuştu.