Kozlu Beldesinde, Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Aile Birliği ve okul öğrencileri tarafından 7. pilav günü düzenlendi.
Okulun bahçesinde düzenlenen programa Zonguldak Esnaf Kooperatifi Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun,Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Yılmaz, AK Parti İl  Başkanı Hamdi Uçar, Kozlu Esnaf Odası Başkanı Orhan İnce,Kozlu Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş Menderes Toprak, Milli Eğtim Şube Müdürleri Mehmet Duyar, Ali Osman Yılmaz, Kozlu PTT Müdürü Hayrettin Güler, Kozlu Belediye Meclis Üyeleri Fikret korkmaz, Hasan Atalay, Kozlu'da bulunan tüm okul müdürleri ve öğretmenlerinin yanı sıra sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve öğrenci velileri katıldı.
Geleneksel 7. pilav gününün açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mehmet Aktaş, "Köklü ve saygın okulların dayanışmalarının sergiledikleri özel ve anlamlı günler olur. Köklü ve saygın okul olmak belli prensipleri, evrensel doğruları ve ilkeleri yerine getirmekten geçer. Bu ilkeler disiplin, kararlılık, azim, çok çalışmak, karşılıklı sevgi ve saygı ve dayanışmadır. Günümüze destek veren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a , diğer esnaf, katılımcılarımıza tüm öğrencilerim ve velilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından  ise Kozlu Belediyesi KOFDER ekibi tarafından yöre Oyunları sergilendi. Programın geleneksel pilav dağıtma işlemini ise Kozlu belediye Başkanı Ali Bektaş'ın davetlilere pilav dağıtmasının ardından  program sona erdi.