Gerçekleşen istişare toplantısına Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Başkan Yardımcısı Ali Direk, Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, İl Genel Meclis Başkanı Dursun Çakır,  İl Genel Meclis Üyesi Ayfer Yılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat ve muhtarlar katıldı. Başkan Yemenici, katılımın yoğun olduğu programda, köy ve mahalle  muhtarlarına görsel sunum eşliğinde, devam eden ve tamamlanan projeleri hakkında bilgi verdi. 

 

“YÜREKTEN İNANIYORUZ”

Vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak amacıyla göreve geldikleri günden bu yana çok sıkı çalışma içinde olduklarını belirten Başkan Yemenici şunları kaydetti “Yaptığımız çalışmaların da şehrin değişimine, dönüşümüne, sosyal-kültürel altyapısının gelişmesine büyük katkılar sağladığına yürekten inanıyoruz. İlçedeki her hizmet ve yatırım, insanımızın beklentilerine ve ihtiyaçlarına göre yapılıyor.

 

“TAMAMI GİDERİLDİ”

Çözüm odaklı ve istişareye dayalı hizmet anlayışı sayesinde ilçedeki eksikliklerin neredeyse tamamı giderildi. Muhtarlarımız bizim için önemlidir. Biz, muhtarları demokrasinin pınarları ve yerinde yönetimin en temel seçilmiş unsurları olarak değerlendiriyoruz. Onların görüş ve önerilerinin bizim için çok anlamlı ve manidar olduğunu her platformda da ifade ediyoruz. Muhtarlarımız bizzat vatandaşlarımızla iç içe yaşayan, tüm dert ve sıkıntılarını dinleyen, bu dert ve sıkıntıları bize aktaran temel mercilerimizdir. Bizim yerel yöneticilik anlayışımızdan bir tanesi de katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Katılımcı belediyeciliğin ana teması da sivil toplum örgütleri olsun, kanaat önderleri olsun ve muhtarlarımız olsun onlarla istişare yapıp yol haritası ve yön pusulasının ona göre oluşmasıdır” diye ifade etti.