Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 19-20 Haziran 2018 tarihlerinde 2 gün süren stratejik Plan Eğitimi ve Stratejik Plan Çalıştayının düzenlediği gönderilen yazılı açıklama ile şöyle bildirildi:

Çalıştayın 1. Günü 19 Haziran Salı İç Paydaşlar ile yapıldı. Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ve Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu Başkanlığı’nda, Akreditasyon Danışmanı Banu Yüksel’in anlatımları ve sunumu ile  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Türk, Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Erdoğan, Kadir Çaygeç, Tasin Tanyıldız, Mevlüt Özdemir, Meclis Başkan Yardımcıları; Salih Topaloğlu, Taha Kuyumcuoğlu, Meclis Üyeleri, Suat Keleş, İzzet Dertli, Süreyya Sertaşı, Cenk Koşun ve Mahir Akbaba yer alırken Meslek Komite Üyeleri ve Oda Personeli düzenlenen Çalıştay da yer aldılar.

Sabah 09:30’da başlayan Çalıştay, akşam saat 17:30’a kadar devam etti. Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş  Çalıştay hakkında, Yöneticilerin gayretli ve heyecanlı olmasını son derece memnun karşılarken, akşam saatlerine kadar süren çalıştay da işlerinden vakit ayırarak Odamızın gelişmesi için gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı tüm Yönetim Kurulu Üyelerine , Meclis Üyelerine, Meslek Komite Üyelerine ve Personele teşekkür etti.

 

PAYDAŞLARIMIZ İLE

20 Haziran 2018 Çarşamba günü saat 14:00’te İlçe Protokolü ile Çalıştay’ın 2. Oturumu düzenlendi. Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ve Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ev sahipliğinde, Akreditasyon Danışmanı Banu Yüksel’in Moderatörlüğü’nde gerçekleştirilen Çalıştaya; Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Ali Azar, BEÜ Turizm Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Hasan Köşker,  Kdz.Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce, Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu, MÜSİAD Şube Başkanı İbrahim Sezer, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Temsilcisi Hakkı Yavuz Toplu, Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Türk, Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Özgür Erdoğan, Tasin Tanyıldız, Meclis Başkan Yardımcısı Taha Kuyumcuoğlu ve  Meclis Üyesi Suat Keleş yer aldılar.

Arslan Keleş’in açılış konuşması ile başlayan Çalıştay, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın kürsüde yaptığı konuşma ile devam etti. Uysal’ın konuşmasının ardından tüm katılımcılara tek tek söz verilerek Ticaret ve Sanayi Odası ile İlçe hakkında görüşleri ve önerilerine yer verildi. Çalıştay’ın düzenlenmesinden son derece memnun kalan katılımcılar başta Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş olmak üzere tüm Yöneticilere böylesine önemli bir organizasyona imza attıkları için teşekkürlerini ilettiler.