Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi odası heyeti’nin, Almanya Berlin de gerçekleştirdiği iş gezisinin hızla devam ettiği açıklandı.

TSO bu etkinlikle ilgili olarak şu yazılı açıklamayı yaptı:

TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sertan Yalçın, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çivici , TSO Meclis Üyesi Oğuz Örnek, TAT Metal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu ve  15 kişilik Oda Üyelerimizden oluşan TSO kafilesi, ilk olarak Türk bilim merkezi ziyareti gerçekleştirdi. Programın devamında Türk - Alman Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden heyet, burada son derece verimli geçen bir toplantı gerçekleştirdi.

Türk - Alman Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri Ereğli heyetini yoğun bir katılımla ve ilgi ile karşıladı ve Almanya’nın ticari hayatı, ekonomisi ve Oda faaliyetleri  ile ilgili bilgiler sunarken, Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili  Sertan Yalçın , Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Üyesi  Mehmet Çivici ve diğer katılımcılar yaklaşık 4 saat süren toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular Türk - Alman Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, katılımcı firmalara bölgede şube açmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Toplantı da , Kdz.Ereğli TSO tanıtım videosu izletildi ve Türk - Alman Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri Kdz.Ereğli ye davet edildi. Programın devamında Teknopark ziyaretleri ve Alman standartlar enstitüsü ziyaretleri gerçekleştirilecek.

Kafile Cuma günü akşam saatlerinde İlçemize dönecek.