Düzce-Kdz Ereğli duble yol çalışmaları kapsamında Taşbaşı mevkisinde yapımı devam eden kavşağın tamamlanmaması nedeniyle araçlar petrol istasyonu kullanıyor.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şenol Usaç, BEDAŞ elektrik direklerini kaldırmadığı için kavşağın tamamlanamadığını belirterek, elektrik direklerini olası kazalara davetiye çıkardığını söyledi. Geçtiğimiz aylarda kavşakta ölümlü kazanın yaşandığını hatırlatan Usaç şöyle dedi;
“BEDAŞ direkleri kaldırmadığı için kavşak tamamlanamıyor. Kavşakta geçtiğimiz ay ölümlü trafik kazası meydan geldi.  Site yönünden gelen araçların karayoluna rahatça çıkabilmesi için kavşağın bir an önce tamamlanması gerekiyor.
BEDAŞ elektrik direklerini kaldırmadığı için kavşak tamamlanamıyor. Araç trafiğini yoğun olduğu bu bölgede elektrik hatlarının yer altına alınmasından yanayız. Aksi taktirde burada elektrik direkleri yüzünden çok kazalar olabilir” dedi.
Üçler Petrol İstasyonu sahibi Recep Ocak ise, İste yönündeki kavşağın tamamlanmadığı için araçlar petrol istasyonun içinden geçiyor. Burada her an kazalar olabilir. Bir an önce kavşağın tamamlanmasını istiyoruz. Ayrı-ca bu bölgede elektrik direklerini yeraltına alınması gerekiyor.”