Alaplı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye hizmet binası karşısındaki kavşaktan başlayarak, Al Caddesi üzerindeki kavşak ve yol ayrımlarını yeniden düzenleme çalışmalarına başladı.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kavşakları yeniden düzenlediğini bildirdi. Çimenoğlu, şehir giriş çıkışını sağlayan kavşak başta olmak üzere, Al Caddesi üzerindeki kavşak ve yol ayrımlarının, trafik akışında ve trafik kurallarına uyulmasında sıkıntı yaşatması sebebiyle yeniden düzenlenmesine ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Sorunu giderken için düğmeye basıldığını ifade eden Başkan Nevzat Çimenoğlu, "Bu sıkıntıyı gidermek için söz konusu cadde üzerindeki kavşak ve yol ayrımlarında yeniden düzenleme yapıyoruz.
Belediye hizmet binamızın karşısındaki. Şehir merkezine giriş çıkışı sağlayan kavşağı tamamen iptal ettik. Projesini hazırladığımız yeni kavşağın inşa çalışmalarına başladık. Yeni yapılacak kavşak, bu noktadaki trafik ihlallerinin yaşanmasına ve trafik akışının sıkıntıya girmesine mahal vermeyecek bir yapıda olacak. Hazırlanan plan çerçevesinde, aynı cadde üzerindeki diğer kavşak ve yol ayrımlarında da, trafik akışını rahatlatacak düzenleme çalışmalarına devam edeceğiz" dedi.