Kdz.Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerine gelen ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza saat 20.30 sularında Kadıtarlası mevkisi Cehennemağzı Mağaraları kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Kadıtarlası istikametinden Kemer istikametine giden Muhammet Turgut (17) idaresindeki 67 LT 026 plakalı motosiklet ile Kemer istikametinden Ereğli istikametine giden Ali Karaöz (47) idaresindeki 67 LT 877 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile parçalanan motosikletin üzerinden yere düşen genç sürücü yaralandı. Olay yerine çağırılan sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansa alınan motosiklet sürücüsü Ereğli Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı.

ŞOFÖR BİLMECESİ YAŞANDI

Kazayı araştıran trafik ekipleri otomobil sürücüsünü aramaya başladı. Kısa süre sonra otomobilin sahibi olduğunu belirten Şerafettin Aslan isimli bir kişi, otomobilin kendisine ait olduğunu ancak sürücünün kendisi olmadığını belirtmesi üzerine polisler sürücünün kim olduğunu tespit etmeye çalıştı. Araç sahibinin alkollü olması sebebiyle başka bir sürücü çağırmış olabileceğini düşünen ekipler, otomobil içinde bulunan 4 kişiyle ayrı ayrı görüşmeye başladı. Yapılan görüşmeler sonrasında sürücünün Ali Karaöz olduğu tespit edildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, ekiplerden kaza hakkında bilgi aldı.