İstanbul’da geçirdiği beyin kanaması sonrasında hastaneye kaldırılıp ameliyat olan ve daha sonra tutulduğu yoğun bakım ünitesinde 28 Eylül 2015 Pazartesi günü saat 03.00 sıralarında yaşam kavgasını kaybederek aramızdan ayrılan Gazeteci Koray Kayalı Kdz. Ereğli’de toprağa verildi.


Kayalı’nın cenazesi 29 Eylül Salı günü Kdz. Ereğli Bozhane Camisi’ne getirildi. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın da katıldığı öğle namazının ardından Kestaneci Mezarlığı’na götürüldü. Babası Ali Turan Kayalı’nın mezarına yaklaşık 7 metre mesafede de toprağa verildi. Kardeşi Korhan Kayalı tarafından mezara konulan 1 çocuk babası Koray Kayalı 48 yaşındaydı.





Koray Kayalı’nın annesi Birsen Kayalı, kardeşi Korhan Kayalı, oğlu Turan Ögetay Kayalı, oğlunun annesi Melda Torlak ve yakınları cenazeye katılanların başsağlığı ve sabır dileklerini kabul etti.


ÖNDER GAZETESİ AİLESİ olarak meslektaşımız Koray Kayalı’ya Allahtan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınları ile basın camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.