Kdz. Ereğli Çayırlı Köyü'nde önceki gün kaybolan 56 yaşındaki Şeref Cihangir'in cesedi, köyün yakınındaki fındıklıkta bulundu. Cihangir'in, av tüfeği ile intihar ettiği belirtildi. 

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden emekli 3 çocuk babası Şeref Cihangir, bayramın birinci günü ailesiyle yaşadığı tartışmanın ardından, "Bir daha geri dönmeyeceğim" diyerek 67 LC 074 plakalı otomobiliyle evden ayrıldı. Cihangir'in akşam eve dönmemesi üzerine ailesi, köylüler ile birlikte arama başlatırken, jandarmaya da haber verdi.

Önceki gün akşam başlayan ve dün de devam eden çalışmalarda otomobili, Tantanlar Mahallesi mevkiinde yol kenarında terk edilmiş bulunurken, Şeref Cihangir'e ulaşılamadı.

 

ÖZEL EĞİTİMLİ KÖPEK BULDU

Bugün yapılan aramalara İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri de, 'Afet' adlı arama kurtarma köpeği ile katıldı. Afet, araçta bulunan eşyalarını kokladığı Şeref Cihangir'in cesedini, araçtan yaklaşık 600 metre uzaklıkta fındıklıkta buldu. Yapılan ilk incelemede Cihangir'in, av tüfeği ile kendini vurarak intihar ettiği belirlendi.

Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Cihangir'in cesedi, 'pat pat' tabir edilen tarım aracına konularak fındıklıktan yola çıkarıldı. Burada cenaze aracına konulan ceset, Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.

Cihangir'in otomobili, jandarmanın incelemesinden sonra ailesine teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.