Alaplı’da yaşayan 4 yaşındaki Alemdar Yılmaz, 4 gün önce kaybettiği pino isimli köpeğini sosyal paylaşım sitesi facebook sayesinde buldu.
Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada,4 gün önce kaybolan köpeğini 20 gün önce babası hediye olarak aldığını söyledi. 4 gün boyunca ailesi ile birlikte her yerde köpeğini aradığını ifade eden Yılmaz, şöyle dedi:
 “Babam 20gün önce adını fino koyduğum köpeğimi bana hediye olarak almıştı. Bahçede ona yer yapmıştık. Onu çok seviyordum. Ancak 4 gün önce birden bire ortadan kayboldu. Ailemle birlikte her yerde onu aradık. Çok ağladım. Sonra sosyal paylaşım sitesinde bir abiye köpeğimin kaybolduğunu söyledik. Oda sayfasında köpeğimin resmini paylaştı.1 gün sonra köpeğimin çarşı merkezinde olduğu haberi geldi. Bizde annemle birlikte köpeğimi sokaktan alarak tekrar evimize götürdük. Onunla vakit geçirmesini çok seviyorum. Bize yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.”
Anne Neval Yılmaz, ise, oğlumun köpeği kaybolunca çok üzülmüştü evde sürekli ağlıyordu. Bulanlardan ve vesile olanlardan Allah razı olsun. Oğlum çok mutlu oldu.” dedi.