Şölene  Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez’ in yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları Ali Şahin, Silvikültür Daire Başkanı Halis Ömür, Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Bölge Müdür Yardımcıları Engin Keleş ve Gültekin Aksan ile Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ve Müdür Yardımcılarının yanı sıra İşletme Şefleri katıldı.

Genel Müdür İsmail Üzmez, yaptığı konuşmada; ormanların sürdürülebilirliği açısından gençleştirme çalışmalarının çok önemli olduğunu, bu yıl görülen Kayındaki bol tohumun değerlendirilmesi amacıyla Zonguldak orman Bölge Müdürlüğünün 2700 hektarlık oldukça büyük bir alanda Kayın gençleştirmesini başardığını ve bundan çok memnun olduğunu söyleyerek, emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

 

Konuşmanın ardından şölene katılan diğer katılımcılar ile birlikte sohbet eden Genel Müdür Üzmez, ülkemizde ormancılık faaliyetleri, yaptıklarımız ve yapılması gereken çalışmalar ile ormancılık çalışmalarında meslektaşların dikkat etmesi gereken konular hakkında bilgiler verdi.

 

Daha sonra hep birlikte Kayın gençleştirme sahasına geçildi ve burada arazi hazırlığı yapılmış olan 26 hektarlık alanda, yılın ilk kayın tohumlarını ekildi.