Karabük'ün Yenice ilçesinde önceki gün evinden çıkan kadından 2 gündür haber alınamıyor. Oğlunun mezarı bulunan Gökçebey'e sürekli geldiği belirtilen kadın her yerde aranıyor.

Edinilen bilgiye göre, Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Kırıklar Mahallesi'ndeki evinden önceki akşam dışarı çıkan Şaizer Aratoğlu'dan (45) 2 gündür haber alınamıyor. Bir anda ortadan kaybolan kadın için yakınlarının tedirgin bekleyişi sürüyor. Şaizer Aratoğlu'nu aramak için tüm mahalleli, akrabaları seferber olurken, kayıp kadını arama çalışmalarını Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma ekibi de aralıksız sürdürüyor. Geçen yıl oğlu Fırat Aratoğlu'nu kaybettikten sonra içine kapanan ve sürekli oğlu için gözyaşı döken sık sık oğlunun Zonguldak Gökçebey'de bulunan mezarına gittiği belirtilen kadını arama çalışmaları ilk olarak Yenice-Gökçebey güzergahında başladı. Yenice ve Gökcebey güzergahında yol ve dere boyu, mezarlığa kadar yapılan aramada hiçbir ipucuna rastlanmazken, Aratoğlu'nun eşi Ali Aratoğlu, eşinin oğulları Fırat'ı kaybettikten sonra tamamen içine kapandığını söylendi. Aratoğlu, "Çok perişanız. İnşallah sağsalim kendisine ulaşırız. Bütün dualarımız bu yönde. Herkes seferber oldu. Kulağımız gelecek müjdeli haberde" dedi.
Diğer yandan Şaizer Aratoğlu'nun önceki akşam görümcesi Ülkü Dedeoğlu'na gittiği ve orada özel bir televizyon kanalında yarışma programını izledikten sonra kendi evine gitmek üzere ayrıldığı ve ondan sonra bir daha haber alınamadığı bildirildi.