Ereğli?de 4 gündür kayıp olan şahsın aracı yanmış halde bulundu.  Edinilen bilgiye göre, Yeşiltepe?de ikamet eden ve 4 gün önce yeğeni Ömer Çetin'le kendisine ait araçla gezdikten sonra akşam saatlerinde yeğenini evine bırakan 2 çocuk babası Erçin Çetin'den (27) bir daha haber alınamadı. Çetin'in ailesi, emniyet ekiplerine ihbarda bulundu. Emniyet ve jandarma ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda Erçin Çetin'e ait araç Osmantepe mevkiinde yanmış olarak bulundu. Ömer Çetin'in polise verdiği ifadede, Erçin Çetin ile dolaştıklarını ve akşam saat 20.00 sıralarında kendisini eve bıraktığını söyledi. Ömer Çetin ayrıca, Erçin Çetin'in evden ayrılırken "Dönmezsem beni merak etmeyin" dediğini belirtti. Araç üzerinde yapılan incelemede Erçin Çetin'in cep telefonu bulunurken, telefonun da araçla birlikte yandığı belirlendi.  

Erçin Çetin'in ağabeyi Fikret Çetin, kardeşinin hiç kimseyle kavgası olmadığını ve bildikleri kadarıyla etrafa borcu olmadığını söyledi. Kardeşinin bir an önce sağ olarak bulunmasını istediğini dile getiren Çetin, "Kardeşim ne olursun geri dön. Ya da sağ olduğunu bildir. Senden tek isteğim bu" dedi.  

Erçin Çetin'in evden ayrıldıktan sonra K.D. isimli bir kadınla buluştuğu iddia edilirken Erçin Çetin'in cesedi yanan aracın 50 metre kadar ilerisinde bulundu. Olay ile ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.