Köprü faciasının üstünden 5 gün geçmesine rağmen kayıp olan 14 kişinin cesedine ulaşılamadı. Kayıp yakınları Vali Erol Ayyıldız'a sonuç alınamaması yüzünden tepki gösterdi.

Çaycuma'da geçtiğimiz Cuma günü çöken köprü ile birlikte sulara gömülen 14 kişiden hala haber yok. Sabahın erken saatlerinden itibaren deniz polisi dalgıçları mıknatıslı kancalarla su içerisinde arama yaptı. Balık adamların bulunduğu zodyak bot önlem için halatla direğe bağlandı. Dolgu alanında gece boyu yapılan aramalardan sonuç çıkmadı.
5 gündür kayıp olan abisi Aziz Gülşen'den gelecek haberi bekleyen Ramazan Gülşen, çalışmaların anlatıldığı gibi olmadığını öne sürdü. Kardeş Gülşen, Hızlı dedikleri çalışma bir tek dün oldu. İlk yapılan 2 günlük çalışma boşuna yapıldı. Televizyonlarda çalışmaların hızlı olduğu söyleniyor. Ama biz o hızlı çalışmayı görmedik. Başka bir yerde bir afet olsa, oranın valisi yardım istese, yardımlar yağardı. Burada bunu göremedik. Burada yoğunlaşmamızın sebebi ise görgü tanığının konuştuklarından dolayı. Burası açıldıktan sonra biz de gelişmelere balacağız. dedi.
Kızılay'ın kurduğu çadırda bekleyen kayıp yakınlarının feryatları yürek dağlarken, kimi eşi, kimi kız kardeşi, kimi annesi, kimi babası kimisi de gelini için gözyaşı döktü. Kayıp olan Nazife Kabuk'un yakını Behice Kabuk'un sinir krizi geçirmesi üzerine tanıdıkları ve diğer kayıp yakınları sakinleştirmeye çalıştı.
Zonguldak Kızılayı olayın 5. gününde olay yerinde çadır kurdu. Kayıp yakınları çadıra alındı. Sabah saatlerinde Çaycuma'ya gelen Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, kayıp yakınlarına ziyarette bulundu. Ancak bu ziyarette tepkilerle karşılaştı. Hayriye Güner'in ablası Hatice Durası ile tartışma yaşadı. Kayıp yakını Hatice Durası Benim yakınım nerede? Hangi taşın altında? Neden çıkarılmıyor? Bu köprünün yıkılacağını gazeteler yazdı. Neden önlem alınmadı? Neden kimse bir şey yapmadı? Başbakan Çin'de, buraya neden gelmiyor? Ben sizi dinledim, siz de beni dinleyeceksiniz. Siz elinizden geleni değil daha fazlasını yapacaksınız. diyerek Vali Erol Ayyıldız'a tepki gösterdi.
Vali Erol Ayyıldız ise çalışmaların gece gündüz devam ettiğini, bu konuda kimin hatası, kusuru varsa hesabının sorulacağını söyledi.
Ayyıldız, Bu konuda benim de hatam varsa gel benim yakama yapış. Eğer benim hatam varsa Allah benim de belamı versin. İhmali olanların hepsine hesap sorulacak. şeklinde konuştu.