Kdz. Ereğli Kaymakamı, Alaplı Kaymakam Vekili İbrahim Çay, Alaplı ilçe Emniyet Müdürü İsmail Baş'a iadeyi ziyarette bulundu.
Ziyarette konuşan Kdz. Ereğli Kaymakamı, Alaplı Kaymakam Vekili İbrahim Çay," Ereğli Kaymakamlığı görevine başladığımda Alaplı ilçe Emniyet Müdürümüz İsmail Baş bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.
Bende kendilerine iadeyi ziyarette bulundum. Şu anda Alaplı Kaymakamlığına vekâlet etmem dolayısıyla ilçedeki kurum ve kuruluşlara iadeyi ziyaretler yapıyorum. Bunu yanı sıra Emniyet Müdürümüzden asayiş ve güveni sağlamak için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldım. İlçe emniyet Müdürlüğümüzü hizmet binası ve çalışanları olarak tertipli ve düzenli buldum.  Emniyet Müdürümüze ve çalışanlarına teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.
Alaplı ilçe Emniyet Müdürü İsmail Baş'ta Kdz. Ereğli Kaymakamı, Alaplı Kaymakam Vekili İbrahim Çay'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçe emniyet müdürlüğü olarak ilçede asayiş, huzur ve güvenliğin sağlanması noktasında çalışmalar yaptıklarını söyledi.
İlçede huzurlu ve güvenli bir bayram ve referandum süreci yaşadıklarını belirten Baş, emeği geçen herkese teşekkür etti.