Başbakanlığın 2016/18 numaralı genelgesi çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası düzenlendiği belirtildi.

Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının düzenlediği 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına tüm Ereğli halkının destek vermesini istedi.

 

Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Başbakanlığın 2016/18 Nolu genelgesi çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca ’15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’ düzenlendiğini açıkladı.

Kaymakam Madenoğlu, ’15 Temmuz Dayanılma Kampanyası’ ile ilgili duyuru yazısında şu görüşlere yer verdi: 

“Ülkemizde Anayasa ile kurulan demokratik düzeni, temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmaya yönelik hain silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerini
hafifletmek ve yaralılarımızın acılarına ortak olmak amacıyla, 2016 / 18 Sayılı Başbakanlık Genelgesi ile Başbakanlıkça belirlenecek esaslar çerçevesinde harcanmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar
Bakanlığınca bir yardım kampanyası başlatılmıştır.

Vatandaşlarımız, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri, yardımlarını ekte gönderilen Genelgenin ekindeki hesap numaralarına yapabileceklerdir.”

 

Kampanyayla ilgili banka ve hesap numaraları ise şöyle: