Trabzon Vakfıkebir İlçesine atanan Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’a veda yemeği düzenlendi.
İlçede bir restoranda verilen yemekte konuşan, Malğaç, Göreve geldiğinde İlçenin bir çok sorunları olduğunu 3 yılda bu sorunları çözmek için gayret ettiğini söyledi.
Eğitim konusunda önemli projeler hazırladıklarını ifade eden Malğaç, şöyle dedi:
 “Bizden önceki meslektaşlarımız ve idarecilerimiz bize bırakmış olduğu sorunları kendi adıma yapabilmek için kendime görev atletmiş atlettim. Bunları yapmak için uğraştım. Eğitim konusunda okullarımızın fiziki yetersizliği, öğrencilerimizin başka yerlere gitmeleri ve eğitim kalitesini düşüklüğü çözmeye çalıştık. Kültür ve sosyal alandaki eksikler ve İlçemizin bu alanda gelişmemesi sağlamak için çalıştık. Sportif alandaki eksikler gençlerimizin başka yerle gitmelerine eksiklerini gördüm. Göreve başladığım 3 yıldan bu yana bu eksikleri gidermek için gayret ettim. Bir kısmın çözerek belli bir yere getirdik. Devam eden projelerimiz vardı bu projeleri tamamlamak isterdim. İnşallah gelecek arkadaşımız bu projeleri tamamlayacaktır. Bana destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” 
Konuşmaların ardından, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler, İlçeye hizmetlerinden dolayı Malğaç’a teşekkür plaketi takdim ettiler. (AA)