Alaplı?da fakir ve yardıma muhtaç Tutuş Ailesine yardım ulaştırmak için yola çıkan içinde İlçe Kaymakamı Aydın Memük?ün de bulunduğu aracın yoğun kar yağışı nedeniyle kaza yaptığı bildirildi.

Edinilen bilgilere Kasımlı Köyü Muhtarı Orhan Yener yönetimindeki 67 SF 427 plakalı araç yoğun kar yağışı dolayısıyla Yeniköy'ün camisine yakın mevkide direksiyon hâkimiyetinin kaybolması neticesinde rampadan kayarak yol kenarındaki duvara çarptı.

İçinde ilçe Kaymakamı Aydın Memük, İl Genel Meclisi üyesi Ayhan Akman?ın da bulunduğu araçta küçük çaplı maddi hasar meydana gelirken, Kaymakam Aydın Memük, İl Genel Meclisi üyesi Ayhan Akman ve Kasımlı Köyü Muhtarı Orhan Yener kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

İlçe Kaymakamı Aydın Memük, ?İlçemizde fakir ve muhtaç 5 çocuk babası Ünal Tutuş'a yardım için yola çıktık. Yolda kar yağışı nedeniyle Yeniköy camisine yakın mevkide dik rampada aşağıya doğru kaymaya başladı. Kasımlı Köyü muhtarımız Orhan Yener direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ile birlikte yol kenarındaki duvara çarptık. Allah korudu kazada yaralama olayı yaşanmadı. Hepimize geçmiş olsun? dedi.