Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Devrek ve Gökçebey Köylerini Kalkındırma Derneğini Başkanı Murat Ayanoğlu'nu ziyaret etti.
Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Devrek ve Gökçebey Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Murat Ayanoğlu ve yönetimini ziyaret etti. Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, "Kendilerini iadeye ziyarete geldik. Onlarda göreve başladığımda ziyaret etmişlerdi. Derneğimizin adı Devrek ve Gökçebey Köylerini Kalkındırma derneğidir. Adı üzerinde köyler için çalışıyorlar. Derneğimizin faaliyetleri ile ilgili bilgi alış verişinde bulunduk. Eğitim ve tarımsal faaliyetler için köylerimizde ihtiyaç konusu olan sorunlara güçleri yettiği kadar derneğimiz destek veriyormuş. Bunun bilgisini aldık. Biz bu çalışmalarından dolayı memnun olduk. Bizlerde derneğimizin bundan sonraki çalışmalarında her zaman yanlarında bulunacağız" dedi.
Devrek ve Gökçebey Köylerini Kalkındırma Derneği Zonguldak Başkanı Murat Ayanoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek ve köyler için her zaman için çalışacaklarını ifade etti. Ayanoğlu, "Devrek Kaymakamımız bizlere iadeye ziyarete geldiler. Burada Devrek'in sorunlarını konuşacağız. Devrek için faaliyetleri konuşup kendileriyle planlama yapacağız. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.