* Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Fındıklı ve Başören Köyünde büyük ölçüde tamamlanan asfalt ve parke çalışmalarını daire müdürleri, muhtarlar, il genel meclis üyeleri ile birlikte inceledi.

* Eksikliklerin giderilmesinde birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını belirten Kaymakam Çay, “Köylerimizde devlet-vatandaş işbirliğinin en güzel örnekleri sergilenmektedir. Her zaman söylüyoruz bizim amacımız birlik ve beraberlik içerisinde köylerimizin sıkıntılarını gidermektir” dedi.

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay beraberinde İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Necdet Kocaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, İlçe Müftüsü Mustafa Erkan, İlçe Özel İdare Müdürü Cevdet Yiğit, Özel İdare Şantiye Şefi Kaan Güçer, Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, AKP İl Genel Meclis Üyesi Nail Eski, CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri Kenan Gündoğdu, Ali Tarakçı, Muhammet Aslan ile Ormanlı’ya giderek Fındıklı ve Başören köyünde yapımı devam eden çalışmaları yerinde incelediler.

FINDIKLI KÖYÜNDE
İNCELEME
İlk olarak Fındıklı Köyüne giden Kaymakam Çay ve beraberindekiler devam eden parke çalışmalarını incelediler. Köylülerin işçiliğini gerçekleştirdiği parke çalışmalarında eksik kalan 500 metrelik alanın parke taşı döşenmesi için Kaymakam Çay gerekli talimatı İlçe Özel İdare Müdürü Cevdet Yiğit’e verdi. Daha sonra asfalt dökülen Fındıklı grup yolunda incelemelerde bulundu. Kdz.Ereğli İlçe Özel İdare Şantiye Şefi Kaan Güçer’e ve ekiplerine başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür eden Kaymakam İbrahim Çay burada da vatandaşların taleplerini dinledi, çözüm önerileri üretti. Daha sonra Fındıklı’ya bağlı Şıhlarkırması Mahallesine giden Çay ve beraberindekiler burada yapımı büyük ölçüde tamamlanan parke taşı çalışmalarını incelediler, bu alanda atıl durumda bulunan bir binanın da sosyal anlamda değerlendirilmesi için vatandaşlardan gelen talebe olumlu yanıt verildi.

DEVLET-VATANDAŞ İŞBİRLİĞİ
Bu incelemenin ardından Başören Köyüne geçildi ve yapımı biten parke çalışmaları yerinde incelendi. Kaymakam Çay burada yaptığı değerlendirmesinde, “Köylerimizi dolaşmaya başladık, asfalt çalışmalarını yerinde gördük, parke çalışmalarını inceledik. Buradaki parke çalışmaları tamamlanmıştır.
Gerçekten köylerimizin devlet vatandaş işbirliği ile yaptığı hizmetlerden ötürü bize büyük destek vermişlerdir. Amacımız her zaman söylüyoruz birlik ve beraberlik içerisinde köylerimizin sıkıntılarını yerinde görüp gidermektir. Bize bu konuda en büyük desteği Valimiz, muhtarlarımız, duyarlı vatandaşlarımızın, basınımızın, sivil toplum örgütlerimiz, il genel meclis üyelerimiz göstermektedir” sözleri ile konuştu.