Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Çaycuma TSO’ya iadeyi ziyaret etti. DSP Çaycuma İlçe Başkanlığı da, Kaymakam Yaman’a “hoş geldiniz” ziyaretinde bulundu.

 

Çaycuma İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, beraberinde Çaycuma İlçe Jandarma Komutanı Bayram Kayıkçı ve İlçe Emniyet Amiri Mehmet Çelik’le Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık ve Yönetim Kurulu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetleri hakkında Kaymakam Yaman’a bilgi veren ÇTSO Başkanı Rıfat Sarsık, “Bölgemizin önceliği Filyos Projesi’dir” dedi.

Çaycuma’nın daha etkin ve gelişime açık bir havzada yer aldığını da belirten Sarsık, tarım, hayvancılık ve çevre ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Kaymakam Yaman da, Çaycuma TSO’nun faaliyetlerini internet üzerinden incelediğini belirtti.

 

DSP’LİLER KAYMAKAMLIK’TA

DSP Çaycuma İlçe Başkanı Ersin Dilek ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kaymakam Hasan Yaman’a “hoş geldiniz” ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette, Çaycuma’nın siyasi yapısının kavgacı bir tutum izlemediğini, uyum içerisinde yeri geldiğinde birlikte hareket edebilecek bir yapıya sahip olduğunu belirten Dilek, “Çaycuma, Zonguldak ilinin gelişmeye her daim açık bir ilçesidir” dedi.

Kaymakam Yaman ise, “Dernekler Masası’ndan aldığım dernek sayısına bakarsak, Çaycuma ortak hareket etmede, bir araya gelerek bir oluşum, bir çalışma ortamı sağlayabiliyor diye düşünüyorum” dedi.

Ziyaret sonunda ise DSP İlçe Yönetimi tarafından Kaymakam Yaman’a Atatürk Portresi hediye edildi.