Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Eren, Ereğli'de sağlık tesislerini gezdi Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ile görüştü. Kaymakam Çay, sağlık konusunda ilçede herhangi bir sorunun yaşanmadığını söyledi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Korkut Eren ve beraberindeki yöneticiler Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ı makamında ziyaret ettiler. Eren ziyarette yaptığı açıklamasında göreve geldikleri günden itibaren gerek Zonguldak'ın gerekse Ereğli'nin sağlık konusunda genel bir değerlendirmesini yaptıklarını söyledi. Ereğli'ye hem sağlık tesislerini gezmek hem de ilçe Kaymakamı İbrahim Çay'ın sağlık ile ilgili fikirlerini almak adına geldiklerini söyleyen Eren, Kaymakamımızın sağlık ile ilgili ilgisinden ve genel yapı ile bakış açısından çok memnun olduk.
Kendisine ilgisinden ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz dedi.
Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Görevinizde başarılar diliyorum. Ereğli'de sağlık ile ilgili herhangi bir sorunumuz bulunmamaktadır sözleri ile konuştu.