Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Mollabey Sağlık Ocağındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Mollabey Sağlık Ocağı yolunun bozuk ve bakımsız olduğuna dönük çıkan haberlerin ardından inceleme yapan ve söz konusu yere giden Kaymakam Aydın Memük, yolun bakım ve onarımı için gerekli çalışmaları başlattıklarını en kısa zamanda Sağlık Ocağı yolunun da yapılacağını müjdesini vermişti. Çalışmaları yerinde görmek için Mollabey’e gelen Kaymakam Memük, orman işletme müdürlüğünün yolla ilgili meydana gelen sıkıntıları nedeni ile yolda çalışma durmuştu.

Memük, çalışmaların durması üzerine Mollabey Sağlık Ocağı yoluna inceleme yapmaya geldi. İlgili birimlerle iştişare yapan Kaymakam Memük, "Burası kamuya hizmet veren bir yol, bir kısmından Orman İşletme deposu yararlanıyor, diğer kısmı Sağlık ocağına gidiyor, kişiye özel bir çalışma yok, dolayısı ile kamu ve Halk yararlanıyor, meseleyi fazla büyütmenin anlamı yok, çalışma devam etsin sağlık Ocağı yoluda bir an önce tamirat ve bakımı yapılarak hizmete girsin, Halkımızda rahat etsin, Orman İşletme deposuda sağlam ve güzel bir yola kavuşsun" dedi.

Kaymakam Memük daha sonra yolun üst tarafında arsası olan arsa İbrahim Şen’ide ikna ederek yolun daha geniş ve kullanışlı olması hepimizin yararına, burası bana değil sizlere lazım, arsanın geçtiği kısma duvar yapılacak, arsanda sağlama alınacak dedi.

Arsa sahibi İbrahim Şen, Kaymakam Memük’le görüşmesinden sonra karşı çıktığı çalışmanın yapılmasını istedi.

Kaymakam Memük Mollabey’deki çalışmalar hakkında, "Üç Muhtarlık ve Mollabey Derneği Halk yararına çalışmalar yapıyor, Devletin yapması gereken çalışmaları el ele daha az masrafla yapmanın çalışması içinde olan Muhtarlarımızı ve Dernek Başkanımızı kutlamak isterim, bizde Devlet olarak elbette bu çalışmalara destek vermeliyiz, aksayan işleri yerinde halletmeye çalışıyoruz, olumlu yapılan çalışmaların takipcisi ve destekcisiyiz, bizim görevimiz çalışmaları koordineli bir biçimde organize edip, aksayan işleri yerinde halletmektir.” dedi.